Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Ardèche

Een Bungalowtent in de Ardèche huren?

Wil je graag op kampeervakantie in Frankrijk, en kies je voor de mooie regio de Ardèche? De Ardèche heeft genoeg te bieden op het gebied van campings en natuur. Voor een luxe kampeergevoel huur je een prachtige en ruime Bungalowtent Ardèche. Ontdek glamping midden in de natuur met een Bungalowtent Ardèche! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Franse streken mee te maken.

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Ardèche

Onze Bungalowtenten in de Ardèche zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! De Bungalowtent Ardèche bestaat verder uit:

  • De Bungalowtent Ardèche bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Ardèche

De campings met een Bungalowtent Ardèche liggen veelal midden in de mooie natuur bij een riviertje. Een aanrader tijdens uw kampeervakantie in de Ardèche is de Pont d’Arc, een boogbrug over de rivier die door de natuur zelf is gecreëerd.
De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Ardèche.

Een Bungalowtent in de Ardèche huren?

Ben je al enthousiast geraakt over kamperen in een Bungalowtent in de Ardèche? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Ardèche waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Bungalowtent Ardèche!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Ardèche Camping

Ardèche, Frankrijk

  • Middenin de Ardèche
  • Overdekt zwembad
  • Eeuwenoude geschiedenis

Camping Ardèche is rustig gelegen aan een riviertje. Met meerdere zwembaden, een peuterbad en veel sportfaciliteiten.

Pagina delen

Glamping.nl