Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Gardameer

Een Bungalowtent aan het Gardameer huren?

Het Gardameer, één van de populairste en mooiste kampeergebieden in Italië! Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Bungalowtent Gardameer! Het echte ‘glamperen’ in Italië ontdek je met de Bungalowtent Gardameer. Zo geniet je van luxe en comfort, maar ook van het kampeerleven aan het prachtige Gardameer!

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Gardameer

Benieuwd naar hoe een Bungalowtent Gardameer eruit ziet? Onze Bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Bungalowtent Gardameer verder uit bestaat?

  • De Bungalowtent Gardameer bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Gardameer

De campings met een Bungalowtent Gardameer liggen natuurlijk direct aan het prachtige Gardameer en hebben ook allemaal een groot zwemparadijs! De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings aan het Gardameer.

Een Bungalowtent aan het Gardameer huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Bungalowtent aan het Gardameer? Glamping is dé ideale manier om midden in de prachtige natuur rond het Gardameer te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings aan het Gardameer waarje kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur snel de Bungalowtent Gardameer!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl