Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Spanje

Een Bungalowtent in Spanje huren?

Kiest je dit jaar voor een kampeervakantie in Spanje, en houd je wel van een beetje luxe en comfort? Huur dan een ruime en comfortabele Bungalowtent in Spanje! Voor de Bungalowtent Spanje heb je de keuze uit verschillende Spaanse streken voor het huren van een Bungalowtent Spanje. Zo kun je naar de Costa Brava of Costa Dorada. Glamorous kamperen ontdek je met een Bungalowtent Spanje! Het is dé manier om te proeven van het Spaanse leven, maar tegelijkertijd te kunnen genieten van luxe en comfort.

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Spanje

Benieuwd naar hoe een Bungalowtent Spanje eruit ziet? Onze Bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Bungalowtent Spanje verder uit bestaat?

  • De Bungalowtent Spanje bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Spanje

De campings met een Bungalowtent Spanje liggen dichtbij, of aan zee. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Spanje.

Een Bungalowtent in Spanje huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Bungalowtent in Spanje? Glamping is dé ideale manier om in de natuur, of aan zee te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Spanje waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct je Bungalowtent Spanje!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Tucan

Costa Brava, Spanje

  • Comfortabele camping
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Animatie voor jong en oud

Camping Tucan heeft veel sport- en kinderactiviteiten. En met de rijk uitgeruste supermarkt geniet je al snel van een Spaanse maaltijd.

Pagina delen

Glamping.nl