Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Vendée

Een Bungalowtent in de Vendée huren?

Wil je dit jaar met het gezin op kampeervakantie in de Vendée? Niet met een tentje, sanitairgebouw en camping gasstel? Huur dan een prachtige en ruime Bungalowtent in de Vendée! Ontdek het echte glamping met een Bungalowtent Vendée! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in de Franse streek de Vendée mee te maken.

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Vendée

Hoe de Bungalowtent Vendée er uit ziet? Onze Bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Bungalowtent Vendée verder uit bestaat?

  • De Bungalowtent Vendée bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent  is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Vendée

De campings met een Bungalowtent Vendée zijn échte glamping campings en liggen aan het strand. Je kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen, er is namelijk ook animatie aanwezig. De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Vendée.

Een Bungalowtent in de Vendée huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Bungalowtent in de Vendée? Glamping is dé ideale manier om heerlijk aan het strand te kamperen, én te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Vendée waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Bungalowtent Vendée!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl