Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Adriatische kust

Een Huurtent aan de Adriatische kust huren?

De Adriatische kust gekozen als vakantiebestemming voor je kampeervakantie? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Huuretent Adriatische kust! Aan Adriatische kust geniet je van zon, zee en strand en ontdek je glamping met een Huurtent Adriatische kust! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven aan de Adriatische kust mee te maken.

Huurtent

De indeling van een Huurtent Adriatische kust

Benieuwd naar hoe een Huurtent Adriatische kust eruit ziet? Onze Huurtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Huurtent Adriatische kust verder uit bestaat?

  • De Huurtent Adriatische kust bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Adriatische kust

De campings met een Huurtent Adriatische kust liggen allemaal aan de Adriatische zee, een aantal campings ook er vlak bij Venetië. Door de vele faciliteiten zijn al de campings uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings aan de Adriatische kust.

Een Huurtent aan de Adriatische kust huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Huurtent aan de Adriatische kust? Je hebt de keuze uit 17 campings aan de Adriatische kust. Er is er altijd wel één naar jouw smaak! Benieuwd naar de verschillende campings aan de Adriatische kust waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Huurtent Adriatische kust!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Marina Village

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij het strand
  • Gezinscamping
  • Zowel miniclub als tienerclub

Marina Camping Village is een camping voor het hele gezin. Sinds dit jaar hebben ze een heel nieuw zwembad met kinderbad!

Pagina delen

Glamping.nl