Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Ardèche

Een Huurtent in de Ardèche huren?

Ben je van plan om naar Frankrijk op vakantie te gaan en kies je voor de mooie regio de Ardèche? De Ardèche heeft je genoeg te bieden op het gebied van campings en natuur. Voor een luxe kampeergevoel huur je een prachtige en ruime Huurtent Ardèche. Ontdek glamping midden in de natuur met een Huurtent Ardèche! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Franse streken mee te maken.

Huurtent

De indeling van een Huurtent Ardèche

Onze Huurtent in de Ardèche zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! De Huurtent Ardèche bestaat verder uit:

  • De Huurtent Ardèche bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Ardèche

De campings met een Huurtent Ardèche liggen veelal midden in de mooie natuur bij een riviertje. Een aanrader tijdens je kampeervakantie in de Ardèche is de Pont d’Arc, een boogbrug over de rivier die door de natuur zelf is gecreëerd.
De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Ardèche.

Een Huurtent in de Ardèche huren?

Ben je al enthousiast geraakt over kamperen in een Huurtent in de Ardèche? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Ardèche waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Huurtent Ardèche!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Ardèche Camping

Ardèche, Frankrijk

  • Middenin de Ardèche
  • Overdekt zwembad
  • Eeuwenoude geschiedenis

Camping Ardèche is rustig gelegen aan een riviertje. Met meerdere zwembaden, een peuterbad en veel sportfaciliteiten.

Pagina delen

Glamping.nl