Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Spanje

Een Huurtent in Spanje huren?

Ga je op kampeervakantie naar Spanje? En houd je van luxe kamperen? Huur dan een ruime en comfortabele Huurtent in Spanje! Voor de Huurtent Spanje heb je de keuze uit verschillende Spaanse streken voor het huren van een Huurtent Spanje. Je kunt naar de Costa Brava of Costa Dorada. Ontdek glamping met een Huurtent Spanje! Dé manier om te proeven van het Spaanse leven, maar tegelijkertijd te kunnen genieten van luxe en comfort.

Huurtent

De indeling van een Huurtent Spanje

Benieuwd naar hoe een Huurtent Spanje eruit ziet? Onze Huurtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Huurtent Spanje verder uit bestaat?

  • De Huurtent Spanje bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Spanje

De campings met een Huurtent Spanje liggen dichtbij, of aan zee. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Spanje.

Een Huurtent in Spanje huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Huurtent in Spanje? Glamping is dé ideale manier om in de natuur, of aan zee te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Spanje waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct je Huurtent Spanje!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Vilanova Park

Costa Dorada, Spanje

  • Prachtige zwembaden
  • Dichtbij Barcelona
  • Allerlei sportfaciliteiten

Camping Vilanova Park ligt in de buurt van prachtige steden en heeft vier zwembaden en veel sportfaciliteiten.

Pagina delen

Glamping.nl