Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Toscane

Een Huurtent in Toscane huren?

Is Toscane je vakantiebestemming voor dit jaar? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Huurtent Toscane! Glamping ontdek je met een Huurtent Toscane! Glamping is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Italiaanse regio’s mee te maken.

Huurtent

De indeling van een Huurtent Toscane

Benieuwd naar hoe een Huurtent Toscane eruit ziet? Onze Huurtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Huurtent Toscane verder uit bestaat?

  • De Huurtent Toscane bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Toscane

De campings met een Huurtent Toscane liggen in een prachtig, groen heuvellandschap. Leuke campings met top faciliteiten voor kinderen. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Toscane.

Een Huurtent in Toscane huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Huurtent in Toscane? Glamping is dé ideale manier om midden in de groene natuur van Italië te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Toscane waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Huurtent Toscane!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl