Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ingerichte tent Toscane

Ben je dit jaar van plan om te gaan kamperen in Toscane? Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor uw glamping vakantie in Toscane voor de Ingerichte tent! De Ingerichte tent Toscane is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Ingerichte tent Toscane! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Italiaanse regio’s mee te maken.

Ingerichte tent

De indeling van een Ingerichte tent Toscane

Benieuwd naar hoe een Ingerichte tent Toscane eruit ziet? Onze Ingerichte tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Ingerichte tent is maar liefst 35 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Ingerichte tent Toscane verder uit bestaat?

  • De Ingerichte tent Toscane kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. Geen stromend water.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Ingerichte tent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

Op een aantal campings is er een variant van 42 m², deze Ingerichte tenten beschikken wel over eigen sanitair en natuurlijk dus ook stromend water.

De campings met een Ingerichte tent Toscane

De campings met een Ingerichte tent Toscane liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Toscane, er is ook een animatieteam aanwezig.

Een Ingerichte tent in Toscane huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Ingerichte tent in Toscane? Glamping is dé ideale manier om midden in de groene natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Toscane waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Ingerichte tent Toscane!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl