Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Adriatische kust

Ga je deze zomer op vakantie naar Italië, en kies je voor de Adriatische kust? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Lodgetent Adriatische kust! Aan de Adriatische kust geniet je van zon, zee en strand en ontdek je glamping met een Lodgetent Adriatische kust! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven aan de Adriatische kust mee te maken.

Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Adriatische kust

Benieuwd naar hoe een Lodgetent Adriatische kusteruit ziet? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Lodgetent Adriatische kust verder uit bestaat?

  • De Lodgetent Adriatische kust bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Adriatische kust

De campings met een Lodgetent Adriatische kust liggen allemaal aan de Adriatische zee, een aantal campings ook vlak bij Venetië. Door de vele faciliteiten zijn al de campings uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Adriatische kust.

Een Lodgetent aan de Adriatische kust huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Lodgetent aan de Adriatische kust? Je hebt de keuze tussen 17 campings aan de Adriatische kust. Er is er altijd wel één naar uw smaak! Benieuwd naar de verschillende campings aan de Adriatische kust waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Adriatische kust!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Pagina delen

Glamping.nl