Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Deluxe in Italië

Zin in een vakantie in Italië, op de camping maar dan net even wat luxer dan gebruikelijk? Kies dan voor de Lodgetent Deluxe in Italië! Deze tent geeft je het gevoel van kamperen, maar bied net iets meer comfort en luxe dan je gewend bent van de camping. Wat dacht je van de prachtige ingebouwde badkamer, in plaats van in de rij te moeten staan voor een oud douchehokje? En dan die eigen veranda, ideaal om je Italiaanse ontbijtje te nuttigen!

lodgetent-deluxe-italie-002

Interieur van de Lodgetent Deluxe in Italië

De Lodgetent Deluxe  is volledig uitgerust met een eigen keuken en aparte slaapkamers. Één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Daarnaast heb je uiteraard de beschikking over je eigen toilet en douche. De Lodgetent Deluxe is van alle gemakken voorzien, en ruimer opgezet dan de ‘gewone’ Logdetent. Het grootste verschil is de ruimte, het grotere terras en het houten design van de Lodgetent Deluxe. Op de veranda staan een tafel met vier stoelen, parasol, twee ligstoelen en een barbecue voor je klaar.

lodgetent-deluxe-italie-001

Campings in Italië met de Lodgetent Deluxe

Hier kun je alle campings vinden die de Lodgetent Deluxe voor je klaar hebben staan!

Blu International

Rome, Italië

  • Gastvrije familiecamping
  • Aan het Bolsenameer
  • Heerlijk zwembad

Blu International Camping is de leukste familiecamping aan het Bolsenameer in Italië! U zult zich direct thuis voelen.

Pagina delen

Glamping.nl