Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Frankrijk

Ben je van plan om naar Frankrijk op vakantie te gaan? En wil je een keer lekker luxe kamperen? Huur dan een prachtige en ruime Lodgetent in Frankrijk! Je hebt de keuze uit veel verschillende Franse streken voor het huren van een Lodgetent Frankrijk. Zo kun je naar de Ardèche, de Franse Alpen, de Cote D’Azur en Vendée. Ontdek glamping met een Lodgetent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de Franse streken mee te maken.

Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Frankrijk

Benieuwd naar hoe een Lodgetent Frankrijk eruit ziet? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Lodgetent Frankrijk verder uit bestaat?

  • De Lodgetent Frankrijk bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Frankrijk

De campings met een Lodgetent Frankrijk liggen veelal dichtbij de zee of aan een recreatiemeer. Liever luxe kamperen midden in de Franse natuur? Boek dan een Lodgetent Frankrijk in bijvoorbeeld de Ardèche. De campings hier liggen aan een rustig riviertje en in prachtige natuur. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Frankrijk.

Een Lodgetent in Frankrijk huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Lodgetent in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Frankrijk!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl