Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Gardameer

Ga je deze zomer op vakantie naar het Gardameer? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Lodgetent Gardameer! Glamping ontdek je met de Lodgetent Gardameer. Zo geniet je van luxe en comfort, maar ook van het kampeerleven aan het prachtige Gardameer!

Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Gardameer

Benieuwd naar hoe een Lodgetent Gardameer eruit ziet? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Lodgetent Gardameer verder uit bestaat?

  • De Lodgetent Gardameer bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Gardameer

De campings met een Lodgetent Gardameer liggen natuurlijk direct aan het prachtige Gardameer en hebben ook allemaal een groot zwemparadijs! De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings aan het Gardameer.

Een Lodgetent aan het Gardameer huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Lodgetent aan het Gardameer? Glamping is dé ideale manier om midden in de prachtige natuur rond het Gardameer te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings aan het Gardameer waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur snel de Lodgetent Gardameer!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl