Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Toscane

Ga je deze zomer op vakantie naar Toscane? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan de mooie en ruime Lodgetent Toscane! Glamping ontdek je met een Lodgetent Toscane! Glamping is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Italiaanse regio’s mee te maken.

Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Toscane

Benieuwd naar hoe een Lodgetent Toscane eruit ziet? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Lodgetent Toscane verder uit bestaat?

  • De Lodgetent Toscane bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Toscane

De campings met een Lodgetent Toscane liggen in een prachtig, groen heuvellandschap. Leuke campings met top faciliteiten voor kinderen. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Toscane.

Een Lodgetent in Toscane huren?

Wil je ook graag luxe kamperen in een Lodgetent in Toscane? Glamping is dé ideale manier om midden in de groene natuur van Italië te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Toscane waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Toscane!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl