Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen aan het Gardameer

Luxe kamperen aan het Gardameer in Italië voor een heerlijke kampeervakantie.

Luxe kamperen aan het Gardameer

Wie aan een luxe kampeervakantie in Italië denkt, denkt al snel aan het Gardameer. Volop waterpret in het azuurblauwe meer, dat omringd is door pittoreske dorpjes, steden en een prachtig landschap. En het lijkt wel of de zon er altijd schijnt. Luxe kamperen aan het Gardameer betekent gegarandeerd een heerlijke vakantie!

Lago di Garda

Luxe kamperen aan het Gardameer is kamperen aan het grootste, noordelijkste meer van Italië, en misschien ook wel de mooiste. Heerlijk voor het hele gezin! Maak een mooie boottocht of ga met de kinderen waterfietsen of naar een water- of pretpark in de buurt. Ook voor natuurliefhebbers is luxe kamperen aan het Gardameer geweldig. Denk aan watervallen, de Alpen, rotsen, botanische tuinen, natuurparken, de vallei ‘Valle delle Cartiere’ en natuurlijk het goudgele strand en het azuurblauwe water.

garda2

“Luxe kamperen aan het Gardameer is echt een aanrader! Wij verbleven in een luxe Lodgesuite die van alle gemakken was voorzien. Resultaat, een super vakantie!”

De oude Romeinen

De oude Romeinen waren ook al gek op het Gardameer, dit zie je bijvoorbeeld terug aan de zuidkant van het meer, waar de restanten van een oude Romeinse villa te vinden zijn: de grotten van Catallus. Deze restanten liggen in het plaatsje Sirmione, gelegen op een schiereiland. Dit plaatsje heeft naast de grotten van Catallus een mooie historische binnenstad met sfeervolle straatjes en een prachtig kasteel.

Kortom: genoeg te doen in en om het Gardameer, je kunt er elke dag op uit. Of blijf je ook lekker een dagje relaxen in je glamping accommodatie? Luxe kamperen aan het Gardameer staat garant voor een heerlijke tijd.

Luxe kamperen aan het Gardameer

Wil je luxe kamperen aan het Gardameer in Italië? Luxe kamperen aan het Gardameer is de ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Bekijk de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings rondom het Gardameer.

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl