Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon

Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon voor een heerlijke kampeervakantie.

Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon

Zin in een luxe vakantie in het zuiden van Frankrijk? De prachtige regio Languedoc-Roussillon ligt in het zuidwesten van het land, aan de Middellandse Zee. Met een mild klimaat en het zonnetje wat je tegemoet schijnt is het heerlijk vertoeven als je gaat luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon. Deze regio biedf afwisselende landschappen en natuurlijk ook mooie stranden aan de Middellandse Zee. Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon, wat wil je nog meer?

Natuur en cultuur

Languedoc-Roussillon is een regio vol schitterende natuurparken en natuurreservaten, met onder andere wilde paarden en stieren, rotsformaties, grotten, kloven en valleien. Deze regio is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en andere sportfanaten. Midden in de natuur, en ook aan de Middellandse Zee, liggen veel campings waar je luxe kunt kamperen met het hele gezin! Languedoc-Roussillon is ook een regio vol met culturele en historische bezienswaardigheden. Denk aan kerken en kathedralen, kastelen, musea en ook de kunstnijverheid: ambachten zoals manden, aardewerk, sieraden met de Catalaanse granaat, en textielindustrie in de Cevennen rond de zijdeteelt. Breng eens een bezoek aan een stad als Nîmes of de hoofdstad Montpellier en kijk je ogen uit in de historische binnenstad.

languedoc3

“Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon was fantastisch! Wij verbleven in een luxe, knusse Cubesuite , met alles er op en er aan. Het was een heerlijke vakantie met z’n drieeën!”

Gastronomie

Gek op lekker eten? Dan kun je je hart ophalen in de Languedoc-Roussillon. Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon wordt nóg fijner als je kunt genieten van het brede scala aan heerlijke, verse streekproducten. Lokale recepten worden van generatie op generatie doorgegeven. Je krijgt er gegarandeerd wat lekkers voorgeschoteld. De regio staat bekend om haar kwalitatieve fruit en groenten, verse vis en lokale kazen en wijnen. Dat wordt genieten!

Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon

Wil je graag luxe kamperen in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk? Luxe kamperen in de Languedoc-Roussillon is de ideale manier om te kamperen in het prachtige zuiden van Frankrijk, én te kunnen genieten van luxe en comfort! Bekijk snel de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in de Languedoc-Roussillon.

Les Sablons

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Pal aan zee
  • Zwembad met glijbanen
  • Romeinse stadjes en kastelen

Op camping les Sablons loop je vanuit het accommodatie zo het strand op. Geniet van de vele zwembaden en aangeboden activiteiten.

Pagina delen

Glamping.nl