Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in Spanje

Luxe kamperen in Spanje voor een fantastische kampeervakantie.

Zin om luxe te kamperen in Spanje? De mooiste glamping campings vind je aan de costa’s. Daar kun je genieten van zon, zee en strand. Van heerlijke paella, tapas en sangria. En van de mooie bergdorpjes en grote steden. Luxe kamperen in Spanje? Dat wordt een fantastische kampeervakantie.

Fiesta y siësta

Wat is de Spaanse cultuur toch heerlijk. ’s Avonds is het overal gezellig en druk, en overdag is iedereen tranquillo. Zorgen? Die komen morgen wel. Doe je ook lekker een siësta tussen de middag in het hemelbed in de Lodgesuite? Daarna weer lekker naar het strand aan de Costa Dorada of de Costa Brava. ’s Avonds laat heerlijk uitgebreid uit eten of koken in je eigen keuken in de accommodatie. Wat wil je nog meer?

S-03730_45A_015

“We hebben een heerlijke glamping vakantie gehad. Al jaren ons favoriete vakantieland, dit jaar voor het eerst in zo’n luxe accommodatie. Geweldig!”

Dit mag je niet missen

Een must tijdens je luxe kampeervakantie in Spanje: een bezoek aan een van de grote, historische steden die het land bezit. Neem bijvoorbeeld  Barcelona, Tarragona, Tossa de Mar, Girona of Tortosa. Prachtige steden met interessante bezienswaardigheden en waar je ook goed kunt shoppen en geniet van een Spaans hapje of drankje. Wil je het echte Spanje ontdekken? Ga dan eens een echt bergdorpje in. Even wat anders dan cultuur, kerken en musea? Bezoek dan één van de grote waterpretparken, bijvoorbeeld die aan de rand van Salou: Universal’s Port Aventura, of het Madurodam van Catalonië: Catalunya en Miniatura. Leuke uitstapjes voor de kids!

Luxe kamperen in Spanje

Zin in luxe kamperen in Spanje? Luxe kamperen in Spanje staat voor luxe kamperen aan de mooie Spaanse kusten, én genieten van luxe! Bekijk hier de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in Spanje.

Vilanova Park

Costa Dorada, Spanje

  • Prachtige zwembaden
  • Dichtbij Barcelona
  • Allerlei sportfaciliteiten

Camping Vilanova Park ligt in de buurt van prachtige steden en heeft vier zwembaden en veel sportfaciliteiten.

Pagina delen

Glamping.nl