Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in Toscane

Luxe kamperen in Toscane: een betoverend heuvellandschap.

Luxe kamperen in Toscane

Luxe kamperen in Toscane betekent genieten van een betoverend groen heuvellandschap met legio wijngaarden, olijfbomen, cipressen, en zonnebloemvelden. Het is een prachtige regio die zeer geschikt is om luxe en comfortabel te gaan kamperen, en je kunt er uiteraard genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes. Toscane is één van de mooiste en meest romantische gebieden van Italië, waar ook de bekendste scheve toren ter wereld staat. Wie wil er nou niet luxe kamperen in Toscane?!

Under The Tuscan Sun

Het landschap is zó sprookjesachtig als het zonlicht er op schijnt dat er zelfs een film naar is vernoemd: Under the Tuscan sun. Met een gemiddelde temperatuur van 29 graden is het heerlijk vertoeven onder dat Toscaanse zonnetje. Plof neer in het ligbed bij het zwembad op de camping en kom er niet meer van af. Luxe kamperen in Toscane is heerlijk relaxed. Aan stranden ook geen gebrek!

Luxe kamperen in Toscane

“Vorig jaar hebben wij genoten tijdens onze luxe kameervakantie in Toscane. We verbleven in de luxe Lodgetent en het was een super vakantie!”

Zeker zien: Florence

Een bezoekje aan de hoofdstad van Toscane, Florence, moet zéker op je to-do-list staan. Shopliefhebbers kunnen in deze stad hun hart ophalen. Het is ook een heerlijke stad om doorheen te flaneren of op een terrasje te genieten van een echte Italiaanse gelati. Maar Florence is niet het enige wat je moet zien. Uiteraard ga je ook even met het gezin om de foto bij de bekende scheven toren van Pisa. Siena en Lucca zijn ook echt aanraders!aanraders.

Luxe kamperen Toscane

Luxe kamperen in Toscane is voor de echte Italië liefhebber een paradijs. Met legio historische bezienswaardigheden, steden, adembenemende natuur en de heerlijke Italiaanse cultuur is er voor elk wat wils. Bekijk  hier de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in Toscane.

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl