Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent Gardameer

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor je glamping vakantie aan het Gardameer voor de Safaritent! De Safaritent Gardameer is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Safaritent Gardameer! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven aan het Gardameer in Italië mee te maken.

Safaritent

De indeling van een Safaritent Gardameer

Benieuwd naar hoe een Safaritent Gardameer eruit ziet? Onze Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Safaritent is maar liefst 35 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Safaritent Gardameer verder uit bestaat?

  • De Safaritent Gardameer kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. Geen stromend water.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Safaritent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

Op een aantal campings is er een variant van 42 m², deze Safaritenten beschikken wel over eigen sanitair en natuurlijk dus ook stromend water.

De campings met een Safaritent Gardameer

De campings met een Safaritent Gardameer liggen natuurlijk pal aan het Gardameer. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Italië, er is ook animatie aanwezig.

Een Safaritent aan het Gardameer huren?

Wil je ook graag luxe kamperen in een Safaritent aan het Gardameer? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings aan het Gardameer waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Safaritent Gardameer!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Baia Verde

Gardameer, Italië

  • Echte kindercamping
  • Pal naast het Gardameer
  • Zicht op de bergen

Een echte kindercamping aan het Gardameer. Kom zelf tot rust terwijl de kids zich vermaken met het animatieteam!

Pagina delen

Glamping.nl