Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent met eigen sanitair Frankrijk

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor je glamping vakantie in Frankrijk voor de Safaritent! De Safaritent met eigen sanitair Frankrijk is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Frankrijk in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in de Franse Alpen, Auvergne of de Bourgogne. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Safaritent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Frankrijk mee te maken.
Safaritent

De indeling van een Safaritent Frankrijk

Benieuwd naar hoe een Safaritent Frankrijk eruit ziet? Onze Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Safaritent met eigen sanitair Frankrijk is maar liefst 42 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Safaritent Frankrijk verder uit bestaat?

  • De Safaritent Italië kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak
  • Verlichting en stroom aanwezig. En natuurlijk een eigen badkamer!
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed
  • Op het terras staat tuinmeubilair voor je klaar
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Safaritent

De campings met een Safaritent Frankrijk liggen veelal aan de kust of aan een meertje. Gaat je voor luxe kamperen midden in de Franse natuur? Boek dan een Safaritent Frankrijk in bijvoorbeeld de Franse Alpen of de Auvergne. Veel campings hier liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Frankrijk.

Een Safaritent met eigen sanitair in Frankrijk huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Safaritent in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Safaritent met eigen sanitair Frankrijk!

Glamping.nl