Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent met eigen sanitair Italië

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor je glamping vakantie in Italië voor de Safaritent met eigen sanitair! De Safaritent Italië is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld Toscane, Umbrië en ook aan het Gardameer. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Safaritent met eigen sanitair in Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Italië mee te maken.
Safaritent

De indeling van een Safaritent Italië

Benieuwd naar hoe een Safaritent Italië eruit ziet? Onze Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Safaritent met eigen sanitair Italië is maar liefst 42 m² groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Safaritent Italië verder uit bestaat?

  • De Safaritent Italië kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. En natuurlijk een eigen badkamer!
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Safaritent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Safaritent

De campings met een Safaritent Italië liggen veelal aan de kust of midden in een groen landschap. Ga je voor luxe kamperen midden in de Italiaanse natuur? Boek dan een Safaritent Italië in bijvoorbeeld Toscane, rondom het Gardameer of Umbrië. Veel campings hier liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Italië.

Een Safaritent met eigen sanitair in Italië huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Safaritent in Italië? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Italië waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Safaritent met eigen sanitair Italië!

Glamping.nl