Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent met eigen sanitair Toscane

Een Safaritent met eigen sanitair in Toscane huren?

Ben je dit jaar van plan om te gaan kamperen in Toscane? Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor je glamping vakantie in Toscane voor de Safaritent! De Safaritent met eigen sanitair Toscane is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Safaritent Toscane! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Italiaanse regio’s mee te maken.

Safaritent

De indeling van een Safaritent Toscane

Benieuwd naar hoe een Safaritent met eigen sanitair Toscane eruit ziet? Onze Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Safaritent met eigen sanitair is maar liefst 42 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Safaritent Toscane verder uit bestaat?

  • De Safaritent Italië kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. En natuurlijk een eigen badkamer!
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Safaritent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Safaritent Toscane

De campings met een Safaritent Toscane liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Toscane, er is ook een animatieteam aanwezig.

Een Safaritent met eigen sanitair Toscane huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Safaritent in Toscane? Glamping is dé ideale manier om midden in de groene natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Toscane waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Safaritent Toscane!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl