Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent op camping Italië

Een Safaritent op een camping in Italië huren?

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houdt, kies dan voor uw glamping vakantie in Italië voor de Safaritent! De Safaritent op campings in Italië is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Safaritent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld Toscane, Umbrië en ook aan het Gardameer. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Safaritent Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Italië mee te maken.

Safaritent

De indeling van een Safaritent Italië

Benieuwd naar hoe een Safaritent op campings in Italië eruit ziet? Onze Safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Safaritent is maar liefst 35 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Safaritent Italië verder uit bestaat?

  • De Safaritent Italië kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. Geen stromend water.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Safaritent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

Op een aantal campings is er een variant van 42 m², deze Safaritenten beschikken wel over eigen sanitair en natuurlijk dus ook stromend water.

De campings met een Safaritent Italië

De campings met een Safaritent Italië liggen veelal aan de kust of midden in een groen landschap. Ga je voor luxe kamperen midden in de Italiaanse natuur? Boek dan een Safaritent Italië in bijvoorbeeld Toscane, Marche of Umbrië. Veel campings hier liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Italië.

Een Safaritent op een camping in Italië huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Safaritent in Italië? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Italië waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Safaritent Italië!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Pagina delen

Glamping.nl