Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Ardèche

Een tent huren in de Ardèche?

Ben je van plan om naar Frankrijk op vakantie te gaan en kies je voor de mooie regio de Ardèche? De Ardèche heeft genoeg te bieden op het gebied van campings en natuur. Voor een luxe kampeergevoel huur je een prachtige en ruime tent in de Ardèche. Ontdek glamping midden in de natuur met een Lodgetent of Lodgesuite in de Ardèche! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Franse streken mee te maken.

Lodgetent

Welke tenten zijn er te huren in de Ardèche?

De volgende tenten kun je onder andere huren in de Ardèche:

  • De Lodgesuite >
    In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
  • De Lodgetent >
    In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.

De campings met een luxe tent Ardèche liggen veelal midden in de mooie natuur bij een riviertje. Een aanrader tijdens je kampeervakantie in de Ardèche is de Pont d’Arc, een boogbrug over de rivier die door de natuur zelf is gecreëerd.
De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Ardèche.

Een tent in de Ardèche huren?

Ben je al enthousiast geraakt over kamperen in een luxe tent in de Ardèche? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Ardèche waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een van de tenten in de Ardèche!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Ardèche Camping

Ardèche, Frankrijk

  • Middenin de Ardèche
  • Overdekt zwembad
  • Eeuwenoude geschiedenis

Camping Ardèche is rustig gelegen aan een riviertje. Met meerdere zwembaden, een peuterbad en veel sportfaciliteiten.

Pagina delen

Glamping.nl