Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Frankrijk

Een tent huren in Frankrijk?

Ben je van plan om naar Frankrijk op vakantie te gaan? En wil je lekker luxe kamperen? Huur dan één van de prachtige en ruime tenten in Frankrijk! Je hebt de keuze uit veel verschillende Franse streken voor het huren van een tent in Frankrijk. Zo kun je naar de Ardèche, de Franse Alpen, de Cote D’Azur en Vendée. Ontdek glamping met een luxe tent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de Franse streken mee te maken.

Lodgetent

Welke tenten zijn er te huren in Frankrijk?

De volgende tenten kunt je onder andere huren in Frankrijk:

 • De Lodgesuite >
  In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
 • De Lodgetent >
  In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.
 • De Safaritent >
  De Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Genoeg ruimte voor het hele gezin onder de grote luifel, en de tent kan aan de voorkant helemaal open.
 • De Airlodge >
  De Airlodge is een echte blikvanger op de camping. Het is een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen, en beschikt over een mooie keuken en eigen sanitair.
 • De Hybridlodge Clever >
  In het speciale ontwerp is veel hout verwerkt wat er voor zorgt dat de Hybridlodge Clever er niet uit ziet als een tent of stacaravan. Ruimte, luxe en comfort!

De campings met een tent in Frankrijk

De campings met een luxe tent Frankrijk liggen veelal dichtbij de zee of aan een recreatiemeer. Liever luxe kamperen midden in de Franse natuur? Boek dan een tent Frankrijk in bijvoorbeeld de Ardèche. De campings hier liggen aan een rustig riviertje en in prachtige natuur. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Frankrijk.

Een tent in Frankrijk huren?

Wil je graag luxe kamperen in één van de luxe tenten in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar u kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een tent in Frankrijk!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl