Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Languedoc-Roussillon

Een tent in de Languedoc-Roussillon huren?

Hou je van culturele uitstapjes? Dan is een camping in de Languedoc-Roussillon ideaal voor jou! Wat het nog mooier maakt is kamperen in een luxe en ruime tent in deze mooie regio.. Zó ontdek je met het hele gezin wat glamping is en geniet je van een heerlijke kampeervakantie.

Lodgetent

 Welke tenten zijn er te huren in de Languedoc-Roussillon?

De volgende tent kun je huren in de Languedoc-Roussillon:

  • De Lodgetent >
    In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.

De campings met een tent in Languedoc-Roussillon

De campings met een tent in Languedoc-Roussillon liggen veelal dichtbij de zee en het strand. De campings hebben tevens een groot waterparadijs en de meeste hebben ook grote animatieteams voor jong en oud. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Languedoc-Roussillon.

Een tent in Languedoc-Roussillon huren?

Wil je graag luxe kamperen in een tent in Languedoc-Roussillon? Glamping is dé ideale manier om aan het strand of midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in deze regio waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Languedoc-Roussillon!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Domaine de la Dragonnière via Vacanceselect

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Levendige camping
  • Verwarmde zwembaden
  • Uitgebreid animatieprogramma

Deze camping ligt op 5 km van het strand en heeft wel 9 zwembaden! Veel sportfaciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma.

Pagina delen

Glamping.nl