Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Spanje

Een tent huren in Spanje?

Ga je op kampeervakantie naar Spanje? En hou je van luxe kamperen? Huur dan een ruime en comfortabele tent in Spanje! Voor een comfortabele tent in Spanje heeft u de keuze uit verschillende Spaanse streken voor het huren van een tent. Je kunt naar de Costa Brava of Costa Dorada. Ontdek glamping met een luxe tent in Spanje! Dé manier om te proeven van het Spaanse leven, maar tegelijkertijd te kunnen genieten van luxe en comfort.

Lodgetent

Welke tenten zijn er te huren in Spanje?

De volgende tenten kun je onder andere huren in Spanje:

 • De Lodgesuite >
  In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
 • De Lodgetent >
  In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.
 • De Safaritent >
  De Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Genoeg ruimte voor het hele gezin onder de grote luifel, en de tent kan aan de voorkant helemaal open.

De campings met een tent in Spanje

De campings met een tent Spanje liggen dichtbij, of aan zee. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Spanje.

Een tent in Spanje huren?

Wil je graag luxe kamperen in een van de bovenstaande tenten in Spanje? Glamping is dé ideale manier om in de natuur, of aan zee te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Spanje waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een tent in Spanje!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

La Torre del Sol

Costa Dorada, Spanje

 • Fantastische zwembaden
 • Op fietsafstand van Cambrils
 • Direct aan zee

Camping La Torre del Sol is prachtig gelegen aan zee, met fantastische zwembaden. Een topcamping voor wie van zon, zee, strand houdt!

Pagina delen

Glamping.nl