Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Toscane

Een tent huren in Toscane?

Ga je deze zomer op vakantie naar Toscane? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan één van de de mooie en ruime tenten van Glamping.nl! Glamping ontdek je met een bijvoorbeeld de Cubesuite, Airlodge of Lodgesuite! Glamping is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de mooiste Italiaanse regio’s mee te maken.

Lodgetent

Welke tenten kunt u huren in Toscane?

Onder andere onderstaande tenten zijn te huur in Toscane. Klik op de button om meer te lezen over de tent.

 • De Lodgesuite >
  In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
 • De Lodgetent >
  In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.
 • De Safaritent >
  De Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Genoeg ruimte voor het hele gezin onder de grote luifel, en de tent kan aan de voorkant helemaal open.
 • De Airlodge >
  De Airlodge is een echte blikvanger op de camping. Het is een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen, en beschikt over een mooie keuken en eigen sanitair.
 • De Hybridlodge Clever >
  In het speciale ontwerp is veel hout verwerkt wat er voor zorgt dat de Hybridlodge Clever er niet uit ziet als een tent of stacaravan. Ruimte, luxe en comfort!
 • De Cubesuite >
  De Cubesuite is knus en compact ingericht, maar is wel van alle moderne gemakken voorzien. Wil je eens iets anders dan slapen in een tent of caravan? Probeer de Cubesuite!

De campings met een tent in Toscane

De campings met een tent in Toscane liggen in een prachtig, groen heuvellandschap. Leuke campings met top faciliteiten voor kinderen. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Toscane.

Een tent in Toscane huren?

Wil je graag luxe kamperen in één van de bovenstaande tenten in Toscane? Glamping is dé ideale manier om midden in de groene natuur van Italië te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Toscane waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een tent in Toscane!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl