Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Vendée

Een tent huren in de Vendée?

Wil je dit jaar met het gezin op kampeervakantie in de Vendée? Niet met een klein en simpel tentje, sanitairgebouw en camping gasstel? Huur dan een prachtige en ruime glamping tent in de Vendée! Zo ontdek je het echte glamping! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in de Franse streek de Vendée mee te maken. Lodgetent

Welke tenten zijn er te huren in de Vendée?

De volgende tenten kun je onder andere huren in de Vendée:

  • De Lodgesuite >
    In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
  • De Lodgetent >
    In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.

De campings met een tent in de Vendée

De campings met een luxe tent in de Vendée zijn échte glamping campings en liggen aan het strand. Je kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen, er is namelijk ook animatie aanwezig. De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Vendée.

Een tent in de Vendée huren?

Wil je graag luxe kamperen in een tent in de Vendée? Glamping is dé ideale manier om heerlijk aan het strand te kamperen, én te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Vendée waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een tent in de Vendée!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl