Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij de boer

Luxe kamperen bij de boer voor de ultieme vakantie in eigen land!

Kamperen bij een boerderij, maar dan in luxe. Dát is glamping bij de boer. Kies je voor een luxe kampeervakantie bij een boer, dan kies je voor een vakantie die in het teken staat van ultiem genieten. Krijg een kijkje in het leven van een echte boer en het boerenbedrijf en geniet daarnaast van de rust op het platteland.

Een onvergetelijke vakantie

Tijdens een glamping vakantie bij de boer verblijf je op het terrein van een écht boerenbedrijf. Hierdoor leer je van alles over hoe zo’n bedrijf in elkaar steekt. Even ontsnappen uit het drukke leven en genieten van het samenzijn. En samen dingen ondernemen in de buitenlucht.

Er hangt vaak een authentieke en gezellige sfeer op een boerencamping. Dit komt doordat er vaak maar een beperkt aantal luxe tenten op het boerenterrein staan. Daarnaast kun je genieten van de vele voordelen die het leven op een boerderij met zich meebrengt. Zo is de kans groot dat de melk bij je ontbijt vers van de koe is en het eitje net is gelegd door de kip die over het terrein scharrelt. Vaak is er ook een boerderijwinkel aanwezig waar je andere lokale producten kunt kopen. Hierdoor kun je nog even nagenieten als je eenmaal weer thuis bent.

Op het platteland is er altijd wel iets te doen. Lekker buiten spelen, naar de dieren kijken of de omgeving ontdekken op de fiets of te voet. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even lekker niets te doen bij je glampingaccommodatie en te genieten van de rust. Of wil je misschien helpen met de dagelijkse taken op de boerderij? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Het belangrijkste van een glamping vakantie bij de boer is dat je heerlijk kunt ontspannen en écht het gevoel hebt dat je er helemaal uit bent. Precies zoals een vakantie hoort te zijn.

Kijk voor een luxe kampeervakantie bij de boer bij ons aanbod in luxe accommodaties bij de boer, voor je je volgende vakantie boekt!

Populaire bestemmingen

La Maison Bornat

Bourgogne, Frankrijk

  • Ruim opgezette minicamping
  • Prachtig vrij uitzicht
  • Table d'hôtes

Een kleinschalige camping tussen de wijngaarden, bij een voormalige boerderij. Je verblijft in een luxe safaritent.

De Vos

Vechtdal, Overijssel, Nederland

  • Luxe mindervalide tenten
  • Voer de kalfjes
  • In het Vechtdal

Luxe safaritenten die geschikt zijn voor mindervalide of gezinnen met kinderen. Proef van het boerenleven en voer de kalfjes in de stallen.

Glamping.nl