Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Contactloos verblijf

Kies voor een contactloos verblijf

Heb jij net als wij onwijs veel zin om er even lekker tussenuit te gaan in de natuur? Dat kan, zelfs in tijden van de coronacrisis. Bovendien zijn er speciale accommodaties midden in de natuur waarbij je niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegangers en ook zelfvoorzienend bent. Meer weten over een contactloos verblijf? Lees dan snel verder.

In alle rust en ruimte verblijven

Het fijne aan een contactloos verblijf is dat je met niemand anders in aanraking hoeft te komen. Hierdoor kun je dus in alle rust en ruimte verblijven. Zelfs bij aankomst kan contact worden vermeden. Zo wordt er in dat geval een sleutel voor je klaargelegd en kunnen maaltijden bezorgd worden zonder dat je die rechtstreeks aan hoeft te pakken. Ideaal, niet? 

Midden in de natuur

Samen met je partner of gezin verblijven kan, aangezien er accommodaties in alle soorten en maten te boeken zijn. Niet alleen binnen Nederland kun je contactloos verblijven, ook in het buitenland is dit mogelijk. Aangezien veel accommodaties met contactloos verblijf zich bevinden in de natuur, is dit ook een perfecte gelegenheid om de groene omgeving te verkennen. Stap op de fiets of maak een wandeling door het bos en laat je verrassen door de prachtige natuur. Het enige geluid dat jij nog zal horen zijn de fluitende vogels.

Populaire bestemmingen

Glamping.nl