Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Coronaproof

Onbezorgd vakantie vieren

Onbezorgd vakantie vieren? Ondanks de gestelde maatregelen vanwege de coronacrisis is dat gewoon mogelijk! Deze coronaproof bestemmingen zijn namelijk veilig en geschikt om er even tussen uit te gaan samen met het hele gezin. Geniet van een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland terwijl je jezelf even helemaal kunt opladen.

Verblijven op een glamping in Nederland

Liever dicht bij huis deze zomer? Dan is een coronaproof glamping in Nederland geschikt voor jou. Bovendien heeft ons land alle ingrediënten in huis om jouw vakantie naar een hoogtepunt te brengen. Van Friesland tot aan Zeeland, er zijn genoeg plekken waar je terecht kunt. Trek de natuur in of bezoek het strand als je van plan bent om te verblijven aan de Nederlandse kust.

Glampen in het buitenland

Ook als je Europa in wilt duiken voor een glampingvakantie zijn er mogelijkheden genoeg. Frankrijk, Kroatië of Italië; er is keus genoeg voor ieder type vakantieganger. Bijkomend voordeel is dat je hier bijna altijd verzekerd bent van mooi weer. Zelfs buiten Nederland kun je met een gerust hart op vakantie, aangezien de bestemmingen van Glamping.nl voldoen aan alle gestelde maatregelen rondom de coronacrisis. Waan jezelf even in een andere omgeving en maak kennis met een andere cultuur. Ook zin gekregen in vakantie? Bekijk dan snel al onze coronaproof glampingbestemmingen in Europa.

Rust & ruimte

Aangezien veel van onze glampings in zowel binnen- als buitenland zich in de natuur bevinden, is er genoeg mogelijkheid om te relaxen. Zo kun je in de omgeving van de glampings heerlijk wandelen of fietsen. Er even op uit in de natuur, terwijl je de vogels hoort fluiten en geniet van de warme zon op je huid. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Bovendien beschik je over genoeg ruimte en privacy in de accommodaties, waardoor je ontspannen richting huis keert.

Waarom glampen juist nu een goed idee is

Wij zijn natuurlijk dol op glampen, dus als het aan ons ligt is een glampingvakantie altijd een goed idee. Maar zeker in een tijd als deze biedt glampen verschillende voordelen. Zo beschikken de coronaproof accommodaties over eigen sanitair, waardoor je zo min mogelijk in aanraking met andere vakantievierders. Laat dat verantwoord kamperen maar beginnen! Daarnaast liggen al onze bestemmingen in Europa. Hierdoor is het mogelijk om met de auto te reizen en kun je het vliegtuig achterwege laten. Bovendien kun je zo meer bagage meenemen en is er geen kans op besmetting in het vliegtuig

Op Glamping.nl bieden we ook glampingaccommodaties aan met een contactloos verblijf. Hierdoor kom je tijdens de vakantie met niemand in aanraking. Naast contactloze accommodaties zijn er ook genoeg kleinschalige glampings waar je in alle rust vakantie kunt vieren. Vergeet het massatoerisme in de grote hotelketens en kies voor een glamping. Juist in deze coronatijd is het namelijk een verstandig idee om je gedachten even te verzetten en er op uit te gaan met het gezin. Dus, waar wacht je nog op?

Populaire bestemmingen

Glamping.nl