Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

In de winter

Luxe kamperen in de winter voor een bijzondere glamping ervaring!

Je eerste gedachte is misschien: glamping in de winter, kan dat wel? Is het daar niet te koud voor? Het antwoord is: nee. Veel glampingaccommodaties zijn voorzien van zoveel luxe dat je er ook in de winter prima kunt vertoeven. Sterker nog, het is zelfs extra leuk om in de winter in een glamping accommodatie te verblijven, want hoe romantisch is het om vakantie te vieren in de sneeuw voor de open haard? Lees hieronder alles over glamping in de winter!

Glamping in de bergen

Uitzicht over een dal vol mooie lichtjes als je ‘s avonds nog even voor je glampingaccommodatie staat… Dat is glamping in de bergen. Een frisse ochtendwandeling of een uitdagende wandeling door de sneeuw, voor de wandelaar is er ook in de winter genoeg te beleven in de bergen. Met de skilift omhoog en wandelend naar beneden is voor de minder fanatieke wandelaar een uitstekende optie. Ook kun je sleerijden of een nachtwandeling maken onder begeleiding van een gids. Loop bijvoorbeeld eens mee met een fakkeltocht en beleef de bossen en de sneeuw op een totaal andere manier.

Houd je van wintersport? Verblijf dan ook zeker eens in een glampingaccommodatie. ‘s Ochtends sta je als eerste op de piste en ‘s avonds kun je als eerste genieten van een glas Glühwein, omdat je glampingaccommodatie altijd dichtbij de piste is. In plaats van in een hotel, zit je midden in de natuur, waardoor je wintersport een unieke ervaring wordt. En wie weet spot je een hert of roofvogel vlakbij je accommodatie. Natuurlijk kun je in de avonduren ook naar het dorpje vlakbij lopen voor de après-ski of heerlijk avondeten. En heb je een wat luxere glampingaccommodatie dan zit er vast ook een zwembad met sauna vlakbij je accommodatie om even in bij te komen na een fanatieke dag op de latten.

Kijk bij ons aanbod van luxe kampeeraccommodaties voor alle mogelijkheden van glamping in de winter!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl