Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kleinschalig

Ga voor glamping in een kleinschalige omgeving voor ultieme rust!

Genieten van ultieme rust of de behoefte aan privacy? Een kleinschalige glamping is dan de perfecte keuze! Zo heb je toch de luxe van een kampeeraccommodatie, en heb je ook lekker je eigen rustige plekje. Maar wat is nu precies een kleinschalige glamping? Lees hieronder alles over dit thema en doe inspiratie op voor je volgende vakantie!

Wat is een kleinschalige glamping?

Dit is misschien wel de belangrijkste vraag die gesteld moet worden. Wat is nu precies een kleinschalige glamping? Als je kiest voor dit thema wil dat zeggen dat je meer ruimte en privacy hebt bij je luxe accommodatie, dan op andere glamping bestemmingen. Je zit dus niet op een mega glamping, maar de omgeving is kleiner en geeft dus meer rust. Zo heb je veel tijd voor elkaar of kan je even volledig tot rust komen van het drukke dagelijkse leven.

De keuze om het kleinschalige op te zoeken in je vakantie brengt dus veel voordelen met zich mee! Ga heerlijk samen voor je glampingaccommodatie zitten en geniet van de volledige rust en het samenzijn. Of breng  een gezellige tijd door met het hele gezin!

De lekkerste plekjes om tot rust te komen

Er zijn veel glamping plekken waar je kleinschalig kunt glampen en ook nog verblijft in een leuke omgeving. Kijk hierbij ook eens bij alle andere thema’s die we aanbieden! Wil je bijvoorbeeld lekker kunnen wandelen in de bossen? Kies dan een kleinschalige glamping bij een bos! Wil je naar een kleinschalige glamping, omdat je even samen wilt genieten van een rustige vakantie? Dan kan je op een romantische glamping terecht!

Daarnaast bieden we ook vele soorten glampingaccommodaties aan! Kies voor een luxe accommodatie zodat je naast de ruimte en privacy op een kleinschalige glamping, ook nog de ruimte en privacy van een accommodatie kunt ervaren! Kies bijvoorbeeld voor een Safaritent comfort. Hier heb je eigen sanitair en een eigen keuken. Het is daardoor mogelijk om je helemaal terug te trekken in je accommodatie op de kleinschalige glamping!

Populaire bestemmingen

Place de la Famille

Dordogne, Frankrijk

  • Zwembad met 4 niveaus
  • Gezamenlijke diners
  • Ontdekkingskaarten

Ontspannen, Ontmoeten en Ontdekken, daar staat Place de la Famille voor. Een vakantie in de natuur voor het hele gezin.

Unico Senso

Le Marche, Italië

  • Kleinschalig, met zwembad
  • Landelijk gelegen
  • Stoere ingerichte tenten

Op deze agriturismo in Le Marche heb je prachtig uitzicht over de heuvels van Le Marche. Dichtbij middeleeuwse stadjes en het strand!

Uylkens Hof

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Intiem
  • Volop activiteiten
  • Comfortabele tenten

Veel ruimte en privacy, en uitzicht over de weilanden en natuurvijver. Beleef de romantiek in de tenten met veranda en hemelbed.

Populaire bestemmingen

Glamping.nl