Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Meivakantie

Boek nu je glamping vakantie in de meivakantie!

Pasen is nog maar net voorbij of het is alweer bijna meivakantie, de tijd vliegt. Traditioneel is dit een week waarin veel Nederlanders even lekker een week of midweek er tussenuit gaan. Op een vakantiepark in Nederland, België of Duitsland heb je een heerlijke week en grote keuze uit glamping bestemmingen. Zoek je liever de zon op? Ga bijvoorbeeld naar Italië en Spanje. Lees verder over glamping in de meivakantie in het zuiden van Europa.

Glamping Italië

Italië is de perfecte glamping bestemming voor de meivakantie. De temperatuur is lekker aangenaam met een gemiddelde tussen 20 en 25 graden. Geen zinderende hitte dus, maar een temperatuur waarbij je ook nog lekker dingen kan ondernemen. Boek een glampingaccommodatie in de buurt van bijvoorbeeld Rome of Florence en combineer zo je vakantie met een stedentrip. Of heb je al eens gedacht aan een van de eilanden? Sardinië en Sicilië lenen zich uitstekend voor een week vol zon, zee, strand en cultuur.

Glamping Spanje

Ook in Spanje zijn er heerlijke temperaturen in mei, gemiddeld zo’n 25 graden. Als je in de meivakantie een glamping vakantie boekt aan een van de costa’s in Spanje heb je één groot voordeel. Als je een dagje naar het strand wil is het strand niet afgeladen met toeristen zoals in de zomer. In alle rust heerlijk genieten van je spannende boek terwijl de kinderen genieten in het water. In het voor- en najaar zijn zowel Spanje als Italië bestemmingen waar je goed kan vertoeven met aangename temperaturen en zonder de massa aan toeristen.

Mocht je nou toch niet zo ver weg willen in de meivakantie? Er is genoeg aanbod op het gebied van glamping in Nederland, of bijvoorbeeld bij onze buren in Duitsland, België of Luxemburg.

Populaire bestemmingen

De Achterste Hoef

Noord-Brabant, Nederland

  • Brabantse gezelligheid
  • Bosrijke omgeving
  • Prachtige recreatieplas

Ontdek de Brabantse Kempen vanaf De Achterste Hoef. Er zijn tal van wandel- en fietspaden en op de camping valt ook genoeg te beleven!

Scholtenhagen

Overijssel, Nederland

  • Tentvilla's van 60m2
  • Vlakbij het Rutbeek
  • Vrije toegang tot Subtropisch zwemparadijs de Wilder

Even lekker weg in eigen land? Scholtenhagen is een ideale plek voor iedereen die er even tussenuit wil. Geniet van rust, ruimte en natuur in het prachtige Twente.

Zonneweelde

Zeeland, Nederland

  • Vaatwasser in de luxe tent
  • Waterspeeltuin
  • Direct aan het strand

Op Zonneweelde wordt de glamping ervaring naar een hoger niveau getild. De uitgebreide keuken in de luxe tent is zelfs voorzien van een vaatwasser!

Glamping.nl