Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met extra luxe

Luxe kamperen met net iets meer luxe dan een gewone glamping accommodatie

Op een glamping vakantie wil je natuurlijk het liefst volledig ontzorgd worden. Een mooie omgeving, genoeg te doen en een glampingaccommodatie op een prachtig vakantiepark dat van alle gemakken voorzien is. Oftewel je bent op zoek naar een glamping met extra luxe.

Van luxe tot super-de-luxe

We maken ook bij glamping vakanties onderscheid in luxe. Zo heb je de gewone lodgetent of safaritent en de luxe variant, waarin je ook lekker kunt douchen en je eigen eten kunt koken. Glampings waar je zoveel mogelijk het kampeergevoel behoudt en glampings waar je een nog luxer gevoel krijgt dan in een hotelkamer, het is maar net waar je naar op zoek bent.

Maar er is nog meer om je glamping vakantie een upgrade te geven en het luxe gevoel vast te houden tijdens je vakantie. Een vaatwasser, hemelbed, een bad in je glamping accommodatie of uitzicht op de sterrenhemel zijn zo een paar voorbeelden van een luxe upgrade. Slaap bijvoorbeeld in een luxe Lodgesuite, een Airlodge met twee verdiepingen of in een Hybridlodge Clever gemaakt van hout. En combineer je kampeervakantie met de luxe van thuis.

Luxe zit hem bijvoorbeeld ook in de originaliteit van de glampingaccommodatie. Slaap jij bijvoorbeeld in een Boomhut of een Tipi dan zal je vakantie extra bijzonder aanvoelen. Ook kun je denken aan de omgeving waarin de glampingaccommodatie staat. Sta je op een luxe vakantiepark of een luxe camping? Dan hoef je er tijdens je glamping vakantie niet eens op uit. Een glamping met wellness, een aquapark voor de kinderen of een all-inclusive glamping, op zo’n luxe bestemming vind je van alles.

Je hebt dus tal van mogelijkheden om je glamping vakantie een upgrade te geven en zo te genieten van een glamping met extra luxe. Alles voor jouw perfecte glamping vakantie. Kijk bij al onze luxe accommodaties voor het boeken van je volgende vakantie!

Populaire luxe bestemmingen

Glamping.nl