Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met Pasen

Even lekker weg in eigen land

Het Paasweekend is traditiegetrouw een lang weekend waarin veel mensen een paar dagen weg gaan. In 2021 staat het paasweekend in het teken van eieren zoeken, brunchen en gezellig met zijn allen samen zijn. Ook komen tijdens de Paasdagen vaak de eerste tekenen van de Lente tevoorschijn. Krokussen en Narcissen kruipen uit de grond en komen langzaam tot bloei, dieren komen weer naar buiten. Kortom, alles komt weer tot leven. Het is dan ook heerlijk om Pasen eens niet thuis te vieren, maar er een lekker lang weekend weg van te maken. En wat is er dan leuker dan overnachten in een glampingaccommodatie?

Glamping bij de boer

Wie de ontwaking van de natuur van dichtbij wil meemaken kiest voor een paasarrangement bij de boer. Hier overnacht je in of naast het weiland, vlakbij de boerderijdieren. Misschien lijkt het je nog wat vroeg om tijdens de pasen al te overnachten in een safari- of lodgetent. Maar dankzij de houtkachel of de verwarming zit je er eigenlijk overal wel warmpjes bij. Daarnaast geeft juist zo’n tent je het gevoel dat je nog dichter bij de natuur staat.

Bovendien is Pasen op de boerderij de tijd van de geboortes. Veel lammetjes, kalfjes en andere jonge dieren worden in deze tijd van het jaar geboren. Hoe leuk is het om dat eens van dichtbij mee te maken?

Vier Pasen in stijl

Niet alleen bij de boerderij is het leuk om Pasen te vieren. Ook veel campings en vakantieparken openen rond de Pasen voor het eerst hun deuren. Het voordeel van een camping of een vakantiepark is dat het net wat meer (overdekte) faciliteiten heeft, zoals bijvoorbeeld een heerlijk overdekt zwembad.

En het fijne aan Pasen buiten de deur vieren is: je hoeft zelf helemaal niets te organiseren, alles wordt voor je geregeld. Bij de meeste van onze aanbieders kun je terecht voor een leuke Paasaanbiedingen. Zo kun je bij BoerenBed bijvoorbeeld een Paasonbijt reserveren en kan je bij FarmCamps eieren zoeken in het weiland. Al met al genoeg redenen om Pasen eens buiten de deur te vieren!

Open met Pasen

De Luttenberg

Vechtdal, Overijssel, Nederland

 • Vlakbij de Sallandse heuvelrug
 • Tal van faciliteiten
 • Animatie en minigolf

Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel vind je vakantiepark de Luttenberg. Geniet van rust, ruimte en natuur in eigen land op!

Panorama Gulperberg

Limburg, Nederland

 • Gezellige gezinscamping
 • Heuvelachtig Zuid-Limburg
 • Zwembad met kinderbad

Camping Gulperberg is een gezellige gezinscamping in Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Vanaf hier geniet je van een prachtig uitzicht op het drielandenpunt!

Sluftervallei

Texel, Op de wadden, Noord-Holland, Nederland

 • Aan natuurgebied De Slufter
 • Landal camping
 • Overdekt zwembad met peuterbad

Lekker uitwaaien op Texel doe je op Landal Sluftervallei. Maak lange strandwandelingen, geniet van de sauna en het zwembad.

Coldenhove

Gelderland, Nederland

 • Omgeven door groen
 • Landal camping
 • Overdekt zwembad

Geniet van het buitenleven tijdens je verblijf op Coldenhove, midden in het bos. Op het park is voor jong en oud van alles te doen!

Bekijk het aanbod »

Glamping.nl