Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Pinksteren

Boek een luxe glamping verblijf tijdens Pinksteren

Genieten van een heerlijk weekend tijdens Pinksteren? Ondanks de huidige coronamaatregelen zijn veel glamping bestemmingen in eigen land gewoon geopend. Met een glamping verblijf ben je verzekerd van een luxe vakantie waarin het je aan niets zal ontbreken. Juist in tijden als deze is er even helemaal tussenuit van grote waarde.

Glamping met Pinksteren

Ook in Nederland kun je genieten van heerlijk kampeerweer. De zon schijnt in deze tijd volop en biedt volop mogelijkheden om tot rust te komen, ook nu. Onze bestemmingen zijn helemaal ingericht op het voldoen aan de corona maatregelen met bijvoorbeeld veel ruimte tussen de accommodaties. Hierdoor kun je er met het gezin gewoon op uit trekken met Pinksteren.

Glamperen in Nederland

Glamperen in Nederland is voordelig en lekker dichtbij huis. Je hoeft de grens niet over en bent al snel op plaats van bestemming. Ondanks dat is het vakantiegevoel er niet minder om. Boek daarom snel een glamping vakantie met Pinksteren! Niet alle glamping campings zijn geopend, bekijk daarom ons actuele overzicht van campings die nu geopend zijn.

Populaire bestemmingen

Camping- & Hertenboerderij De Weerd

Gelderland, Nederland

  • Ruime safaritent met toilet
  • Nabij de IJssel en de Veluwe
  • Help de boer(in) mee

Tussen de prachtige weilanden van de boer vind je Weerd's Hertenboerderij waar je het echte boerenleven kunt combineren met luxe.

De Zandstuve

Overijssel, Nederland

  • Volop animatie
  • Binnen- en buitenzwemparadijs
  • Bosrijke omgeving

Op de Zandstuve vind je volop animatie en faciliteiten voor de kinderen. Kun je zelf ook genieten van een welverdiende vakantie.

Glamping.nl