Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Voor groepen

Luxe kamperen met een groep voor een gezellige glampingervaring!

Glamping als bedrijfsuitje of met vrienden en familie een weekendje weg? Glamping is er ook voor groepen! Op de meeste campings en vakantieparken staan inmiddels zoveel glampingaccommodaties dat je prima met een grote groep op glamping vakantie kunt. Ook zijn er soms zelfs zulke grote glampingaccommodaties dat je met je gehele groep in één accommodatie past. Lees hieronder meer over glamping voor groepen!

Op familieweekend

Een locatie voor een familieweekend uitzoeken is misschien wel één van de lastigste dingen die er is. Je vader wil graag een groot bed, want hij is nogal lang. De kinderen willen graag een familieweekend vol avontuur en je zus wil vooral een familieweekend waar iedereen gezellig samen in dezelfde omgeving slaapt. Dan zijn er nog familieleden die wat minder te been zijn, waarvoor je graag een accommodatie wilt zonder trap. Kortom: het uitzoeken van een bestemming waarmee iedereen tevreden is, is een hoop gedoe.

Waarom zou je dan niet met de hele familie gaan glampen? Op de meeste glamping bestemmingen worden verschillende glamping vakanties aangeboden, waardoor er voor elk wat wils tussen zit. Je vader zet je in een luxe Airlodge, waarbij hij ook nog uitzicht heeft op de sterren. Voor de kinderen is er het vakantiepark met zwemparadijs en voor je zus is het toch nog gezellig want iedereen is bij elkaar. Voor de familieleden die wat minder te been zijn regel je een safaritent of lodgetent zonder trap en zo is de hele familie tevreden en kan het familieweekend beginnen.

Met vrienden op vakantie

Met een grote groep vrienden op vakantie of misschien wel een bruiloft geregeld aan het strand en graag een originele overnachtingslocatie? Denk dan ook eens aan glamping. Lekker barbecueën met z’n allen of een avondje op het strand en ‘s avonds laat duikt iedereen z’n eigen unieke glampingaccommodatie in.

Kijk voor al onze luxe accommodaties die geschikt zijn voor groepen bij onze accommodatielijst!

Populaire bestemmingen

Park Bostalsee

Saarland, Duitsland

  • Deluxe cottages
  • Watersportmeer Bostalsee
  • Spetteren in Aqua Mundo

Op Park Bostalsee geniet je van een luxe verblijf met uitzicht op het meer. De perfecte plek voor een actieve vakantie.

Glamping.nl