Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Voorjaarsvakantie

Boek nu je glamping in de voorjaarsvakantie!

Gewoonlijk is de voorjaarsvakantie een wat koudere periode in Nederland. Maar waarom zou je in deze kou blijven als je ook lekker een weekje kunt genieten van de zon? Bijvoorbeeld door een lekker weekje in Portugal door te brengen of een midweekje in Italië.

Glamping Portugal

Op vakantie gaan in de voorjaarsvakantie is het perfecte idee als je de koude en regenachtige tijden in Nederland wilt overslaan. Terwijl in Nederland de laatste sneeuw valt, kun jij heerlijk op vakantie naar bijvoorbeeld de leuke plaatsjes in en rondom Costa de Lisboa, de Algarve of het eiland Madeira. De gemiddelde temperatuur is hier 16 graden, veel hoger dan in Nederland dus! Dit is de perfecte temperatuur om ervaringen op te doen in Portugal en om mooie wandelingen op het strand te maken. Heb je ook al eens gedacht aan een stedentrip? Door de heerlijke temperatuur is dit een ideale optie, zonder te hoge temperaturen kun je heerlijk door de stad wandelen. Boek een glamping in de buurt van bijvoorbeeld Lissabon en verleng je trip met een paar dagen stad en cultuur.

Glamping Italië

Ook in Italië zijn er lekkere temperaturen in februari, de gemiddelde temperatuur is ongeveer 13 graden. Maar de hogere temperaturen zijn niet het enige voordeel van de voorjaarsvakantie. Het is ook veel rustiger. In alle rust kun je het Colosseum, de Sint Pieterskerk en de Trevi fontein bekijken zonder urenlang in de rij te hoeven staan. Maar ook in steden als Florence en Pisa zit je goed in het voorseizoen. Lekker op de foto met de toren van Pisa zonder al te veel toeristen in beeld. Liever verblijven in de natuur? Het Toscaanse heuvellandschap is in het voorjaar prachtig en de wijnboerderijen zijn gewoon voor je open. De perfecte periode om er een weekje tussenuit te gaan en rustig bij te komen.

Glamping Nederland

Vind je Italië en Portugal een beetje te ver weg voor de voorjaarsvakantie? En lijkt het je leuker om in eigen land vakantie te vieren? Dan heb je geluk. Er is ook genoeg aanbod in Nederland zelf voor het voorjaar. Ga eens dieper op ontdekkingstocht in een van de vele gezellige regio’s in ons eigen land. Het voorjaar leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een actieve vakantie vol uitstapjes. In Drenthe of op de Veluwe zit je perfect als je graag erop uit gaat in de natuur, maar ook in drukkere regio’s als Noord en Zuid-Holland kun je je tijdens de voorjaarsvakantie perfect vermaken. Denk maar eens aan een frisse strandwandeling in Scheveningen of een bezoekje aan een stad als Rotterdam of Den Haag.

Waar wil jij je voorjaarsvakantie doorbrengen? Bekijk hieronder een aantal van onze bestemmingen die ook in het voorjaar gewoon geopend zijn.

Populaire bestemmingen

Westerbergen

Drenthe, Nederland

  • Leukste vakantiepark van Nederland
  • Middenin uniek natuurgebied
  • Indoor speelparadijs en -zwembad

Bijzonder overnachten middenin de natuur? Dat kan hier! Elk seizoen van het jaar vind je hier tevens vermaak voor ieder lid van het gezin.

Mölke

Overijssel, Nederland

  • Aan een riviertje
  • Rustige omgeving
  • Binnenspeeltuin en bowling

Voor een goed verzorgde glamping vakantie in Twente ben je bij Mölke op het goede adres. Geniet van vele activiteiten en een overdekt zwembad.

Glamping.nl