Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Trend: Ga op multigeneratie vakantie!

Misschien heb je er al over gelezen in een eerdere blog, de multigeneratie vakantie. Vakantie is hét middel om even te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. We willen deze tijd dan ook benutten om aandacht en tijd te besteden aan onze dierbaren. Hieronder vallen niet alleen de kinderen, maar natuurlijk ook je ouders. Hoe leuk is het om met deze drie generaties op vakantie te gaan?

De mooiste herinneringen

De meest levendige herinneringen die je hebt van je kindertijd zouden zomaar van een zomervakantie kunnen zijn. Ook voor je eigen kinderen zal de vakantie één van de hoogtepunten van het jaar zijn. Als dan ook nog eens opa en oma meegaan kan de vakantie niet meer stuk. Andersom zullen ook je ouders het enorm waarderen om wat extra tijd met hun kleinkinderen door te brengen.

multigeneratie vakantie

Ook voor jullie als ouders zitten er veel voordelen aan een multigeneratie vakantie. Als de grootouders een avondje op de kinderen passen hebben jullie tijd om bij dat leuke restaurant te gaan eten met z’n tweeën. Even tijd voor elkaar tijdens de vakantie kan heel waardevol zijn. Maar ook de tijd samen met je ouders zal mooie momenten en gesprekken opleveren. Hoe vaak breng je nou nog een volledige week of weken met je ouders door?

Glamping voor de hele familie

Zowel de Airdreamer als een Safaritent Deluxe zijn geschikt voor een multigeneratie vakantie. Beide accommodaties bieden ruimte voor 6 personen. Uiteraard voldoen deze accommodaties aan alle luxe glamping voordelen met aparte slaapkamers, een keuken en badkamer. En dit zonder afbreuk te doen aan het kampeergevoel.

multigeneratie vakantie - gardameer

Op twee mooie plekken in Italië kunnen jullie verblijven in de twee verdiepingen tellende Airdreamer. Wordt het Toscane of toch het Gardameer? Liever in een Safaritent Deluxe? Dan bestaat de keus uit Spanje, Portugal, Frankrijk, Kroatië of ons eigen kikkerlandje. Waar de keus ook op valt, het zal een waardevolle familievakantie worden!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Park Umag

Istrië, Kroatië

  • Ruim omgezet vakantiepark
  • Flaneer over de boulevard
  • Vermaak, luxe en waterpret

Park Umag is een topcamping voor het hele gezin. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je zult er heerlijk slapen in de Safaritent Deluxe.

Glamping.nl