Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uniek verblijven in eigen land

In deze bijzondere tijden kunnen we allemaal wel wat positieve vooruitzichten gebruiken. Hoewel een vakantie in het buitenland op dit moment lastig wordt, is er nog zo veel moois wat je in Nederland kunt ontdekken! Daarom lees je hier over drie locaties waar uniek verblijven in eigen land centraal staat. Meer weten over deze plekken? Lees dan zeker even mee.

Beleef de creativiteit bij Camping Buitenwereld

Ben je op zoek naar een unieke glampingervaring? Dan ben je bij Camping Buitenwereld aan het juiste adres! In de prachtige bosrijke omgeving van Drenthe vind je deze sfeervolle camping. Overal waar je kijkt, vind je prachtige bloemen, siergrassen en bamboe. Bovendien is de camping versierd met mooie verlichting en schuif je aan bij een heerlijk kampvuur. Wat deze camping extra bijzonder maakt zijn de buitengewone Indiase Radja tenten. De exotische inrichting zorgt voor een romantische sfeer. Daarnaast kun je een ritje maken met een echte fietsriksja om een stukje Indiase cultuur mee te maken gedurende je vakantie. Buitenlands genieten in eigen land doe je bij Camping Buitenwereld!

Foto van Camping Buitenwereld

Uniek verblijven in een accommodatie van stro!

Dit concept in Groningen verdient zeker een plekje op jouw bucketlist! Het Stro-hotel Hayema Heerd laat jouw kinderdroom uitkomen. Je slaapt hier namelijk in accommodaties van stro! Vroeger speelde je er misschien wel, en nu heb je de kans om er te overnachten. Overnacht in een echte stro-iglo, in het stro-kasteel of op de hooizolder. Bij Het Stro-hotel Hayema Heerd beleef je een vakantie om nooit te vergeten!

Foto van Het Stro-hotel Hayema Heerd

Glampen in een Yurt op het mooie Texel

Bij de derde accommodatie krijgt uniek verblijven in eigen land een hele nieuwe betekenis. Dit is namelijk een vakantie bij het bijzondere Texel Yurts. Zoals de naam al doet vermoeden, verblijf je hier in een Yurt op het mooie waddeneiland Texel. Kijk je ogen uit in de prachtige omgeving en ga tijdens de kijkavond met Volkssterrenwacht de Jager op zoek naar de mooiste sterren. ’s Avonds kruip je heerlijk onder de schapenwollen deken in de authentiek ingerichte Yurt of zoek je elkaars warmte op bij de kachel. Bij Texel Yurts ben je verzekerd van een unieke beleving in eigen land!

Yurt Vertragen bij Texel Yurts via Glamping.nl
Foto van Patrick Schneider via Unsplash

Nederland is rijk aan ontzettend veel bijzondere plekken. Welke ga jij bezoeken?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Panorama Gulperberg

Familie Ettema, 16 februari 2016

Prachtige omgeving

Prachtige omgeving, leuke uitstapjes te maken naar de buurlanden België en Duitsland en het drielandenpunt.
Hoewel de camping mooi op een heuvel ligt, is het dermate stijl, dat je enorm moet klimmen (als je laag zit) om bij de faciliteiten te komen. Verder is parkeren bij slecht weer dus een probleem.

Bezocht Panorama Gulperberg in oktober 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl