Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantie in het najaar: hier vertoef je in stijl

Ga je graag op ontdekking in eigen land, maar ben je minder fan van de drukte? Dan is het najaar de perfecte periode om op vakantie te gaan. In het najaar is de kans op lekker weer in Nederland haast net zo groot als in de zomerperiode. Het fijne aan een vakantie in het najaar is dat veel toeristen gebonden zijn aan bouwvak en schoolvakanties. Hierdoor zullen in veel steden en dorpen minder toeristen te vinden zijn en kun je in alle rust vakantie vieren tussen de locals. 

Kamperen of luxe vakantiehuis? 

In het najaar kan kamperen een uitdaging zijn, vooral in Nederland. Hoewel het nog aangenaam zomerweer kan zijn, bestaat er ook een kans dat het regent of koud is. Het gros van de Nederlanders vindt kamperen of glamping alleen leuk met lekker weer, en ook jij zit er vast niet op te wachten om je vakantie in het najaar in een natte tent te moeten doorbrengen. Ga je niet naar een warm land? Dan kun je voor een luxe vakantiehuis in Nederland kiezen. Je hebt hier meer comfort en kunt jezelf makkelijker terugtrekken in een heerlijk vakantiehuis als het weer het niet toelaat om buiten te zijn. 

Vakantie in het najaar
Foto van JoelHuegli via Pixabay

Vakantie in het najaar met bestemming Nederland 

Ga je dit najaar ontdekken wat ons kleine kikkerlandje allemaal te bieden heeft? Nederland kent vele verborgen plekken waar cultuur en natuur samenkomen. Doordat ons land zo klein is, kun je de drukte en levendigheid van steden combineren met de rust van mooie natuurgebieden. Het kiezen van een locatie die bij jouw verwachtingen past is daarom kinderspel in eigen land. Houd je van water en lange strandwandelingen, maar geniet je ook van kleine dorpjes met lokale markten? Dan is Zeeland de perfecte plek voor jou. Ga jij puur voor natuur en ontspanning en wil je echt even weg zijn van het vasteland? Kies dan uit het ruime aanbod luxe vakantieparken op één van de waddeneilanden. De bestemming Friesland wordt steeds populairder onder toeristen. Hier is het aanbod luxe vakantiehuizen minder groot, maar je moet er zeker zijn als je eens een ander stukje van Nederland wilt ontdekken. 

Luxe vakantieparken 

Waar je vroeger vooral campings met kleine huisjes of stacaravans zag op A-locaties, zien we nu meer luxe vakantieparken ontstaan. Je hebt alle facilitaire voorzieningen voor jezelf, waardoor je volledig onafhankelijk bent. Je kunt bijvoorbeeld zelf koken, maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe van het park. Denk hierbij aan de ontbijtservice, spa of bagagediensten. Wel zo fijn!

Vakantie in het najaar
Foto van Michoff via Pixabay

Ben jij al klaar voor jouw vakantie dit najaar?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Ferienparadies Natterer See

Familie Weiss, 2 december 2014

Avontuurlijk en luxe lodgetent!

De ligging van de camping is bijzonder mooi om te zien. Het verblijf in een lodgetent is avontuurlijk en luxe tegelijk. Een mooie combi voor families.

Bezocht Ferienparadies Natterer See in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl