Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiepark Koningshof: Strand, natuur en culturele activiteiten

Stel je eens voor: de stralende zon, de wind door je haren, en een eindeloze reeks avonturen voor de boeg. Vanaf het moment dat we aankwamen op Vakantiepark Koningshof wisten we dat we drie heerlijke dagen tegemoet gingen. Met een scala aan leuke activiteiten binnen handbereik is het de perfecte uitvalsbasis voor activiteiten en ontspanning. Naast de activiteiten rondom het vakantiepark, kun je ook los in het zwembad en de speeltuin. Én is er een enthousiast animatieteam dat voor de kinderen klaarstaat. Benieuwd hoe wij het hebben ervaren? Lees dan zeker even verder!

Dag 1

Nadat we ons hadden geïnstalleerd in de Premium Lodge gingen we terug naar de receptie om onze fietsen op te halen. We hadden mazzel, want het was stralend mooi weer! Dus we genoten volop van onze fietstocht naar het strand van Katwijk. Na een lange wandeling over het strand was het tijd om wat te eten. Op het strand zijn ontzettend veel leuke strandtentjes waar je goed kan eten. Na een korte fietstocht terug streken we neer op het terras bij onze accommodatie, waar we genoten van een heerlijk kopje thee. Wat een perfecte manier om de dag af te sluiten!

Dag 2

We begonnen de tweede dag goed met verse croissantjes van de campingwinkel, ze waren nog warm! Daarna maakten we een wandeling over de camping, genietend van de rust en de groene omgeving. Toen besloten we een uitstapje te maken naar Leiden. Met een korte autorit van 15 minuten bereikten we de bruisende stad. Onze eerste stop was Naturalis, een fascinerend museum dat ons meevoerde op een reis door de geschiedenis van de mens en dieren. Na een lunch in het restaurant van het museum, verkenden we de stad te voet en genoten we van een snack en een drankje. ’s Avonds maakten we een wandeling op het strand van Noordwijk, wat ook op 15 minuten rijden van het Koningshof ligt. We sloten de dag af met een heerlijke maaltijd bij Restaurant Branding.

Dag 3

Oh, al weer onze laatste dag op Vakantiepark Koningshof. We begonnen de dag met een lekker ontbijtje op ons zonnige terras. Toen was het tijd om spullen in te pakken en ons klaar te maken voor vertrek. Na een heerlijke cappuccino in het restaurant van het vakantiepark leverden we de sleutel in en brachten we onze fietsen terug. Om vervolgens de auto in te stappen, op weg naar het nabijgelegen Panbos. Een prachtig natuurgebied waar je mooie wandelingen kunt maken.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Union Lido

Familie Bruinsma, 3 december 2018

Paradijs voor kinderen

Het is voor kinderen echt een paradijs. De voorzieningen zijn super. En de camping is modern en van alle gemakken voorzien.

Tips in de omgeving

Venetie

Bezocht Union Lido in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl