Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De voordelen van een eigen glampingaccommodatie

Dat glampen mateloos populair is, blijkt wel uit het groeiend aantal mensen dat ieder jaar kiest om glamourous te kamperen. Het moge duidelijk zijn: glampen is een trend waar we niet meer omheen kunnen. Het feit dat men midden in de natuur in een luxe accommodatie verblijft en toch dat ultieme kampeergevoel beleeft, maakt het de ideale vakantiesoort. Ook dol op glampen? Dan is de aanschaf van een eigen glampingaccommodatie een mogelijkheid. Benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

1. Tegen een lage prijs op vakantie

Hoewel de aankoop van een eigen glampingaccommodatie een aardige investering is, is het op de lange termijn voordeliger dan ieder jaar een glampingaccommodatie huren. Zeker wanneer je in de gelegenheid bent om meerdere keren per jaar op vakantie te gaan. Ideaal om even aan de drukte te ontsnappen wanneer jij dat wilt en je even terug te trekken in je eigen accommodatie.

Een eigen glampingaccommodatie - Glamping.nl

Foto van Ribno Bled via Glamping

2. Op een bekende plek vakantie vieren

Het voordeel van een eigen glampingaccommodatie is dat je bekend bent in de omgeving. Zo weet je bijvoorbeeld precies waar je moet zijn voor de lekkerste maaltijden, de mooiste uitkijkpunten en de leukste winkels. Tijd om te genieten en de toerist uit te hangen in eigen land!

3. Vakantie wanneer jij dat wilt

Met een eigen glampingaccommodatie kun je er even tussenuit gaan wanneer jij dat wilt. Of dit nu 1 keer per jaar is of 15 keer per jaar is, de keuze is aan jou. Bovendien heb je de mogelijkheid om de feestdagen knus door te brengen in jouw eigen tiny house of cottage. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Een eigen glampingaccommodatie

Foto van Ribno Bled

4. Geen zoektochten en geld besparen

Andere voordelen van het hebben van je eigen glampingaccommodatie zijn dat lange zoektochten naar vakantieaccommodaties in het hoogseizoen en te veel betalen verleden tijd zijn. Daarnaast kun je ook geld verdienen indien je besluit om je glampingaccommodatie te verhuren in de periodes dat je er zelf geen gebruik van maakt.

5. Luxe, comfort & je eigen spullen

Een eigen glampingaccommodatie betekent ook dat je zelf in alle luxe en comfort kunt verblijven, aangezien alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Dit houdt in dat je weinig bagage hoeft mee te nemen en binnen mum van tijd klaar bent om te vertrekken. Bovendien maak je gebruik van je eigen spullen, wat een huiselijk gevoel geeft.

De aanschaf van een eigen glampingaccommodatie

Het hebben van een eigen vakantieadres is voor velen een droom. Hoewel de meeste mensen denken dat dit bij een droom zal blijven, is het niet per definitie onmogelijk. Zo heb je bijvoorbeeld vanaf 20.000 euro een Tiny House! Je kunt hier een paar jaar voor sparen, maar tegenwoordig kun je ook een lening afsluiten. Zo kun je jouw wens hopelijk in vervulling laten gaan en geniet je over een paar jaar vanuit je eigen glampingaccommodatie van een heerlijke vakantie.

Een eigen glampingaccommodatie

Foto van Maasduinen via Droomparken

Lijkt een eigen glampingaccommodatie jou ook wel wat? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een mooie accommodatie.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Ardèche Camping

Familie de Rooij, 3 oktober 2016

Super camping!

Gewoon een super camping voor gezinnen met kinderen tot circa 8 jaar! Kleinschalig, makkelijk contact maken, zeer goede accomodatie maar toch echte camping sfeer. Tips in de omgeving zijn Gorges de Ardeche, Vallon Pont d’arc, Velotrain.

Bezocht Ardèche Camping in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl