Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zo kijk jij TV met je eigen abonnement bij je glampingaccommodatie

Niets zo lekker als een fijn verblijf in een glampingaccommodatie. Genieten van een heerlijk bed en een warme douche in de accommodatie. Naast dat je natuurlijk in het zonnetje kunt vertoeven tijdens jouw vakantie, kan het ook wel eens fijn een serie of een film te kijken met het gehele gezin. Hoewel je op de meeste glampings inmiddels wel een internetverbinding vindt, kan deze vaak toch niet tippen aan internet thuis. Hoe lekker zou het dan zijn als je jouw favoriete Nederlandse programma’s of sportwedstrijden kunt kijken, gewoon vanuit je bed op de camping? Meer weten over hoe je dit doet op vakantie? Lees dan zeker even mee.

Internet

Als je gebruik wilt maken van jouw televisieabonnement op vakantie is het eerste waar je naar moet kijken of er een goede internetverbinding aanwezig is. Heb je geen wifi bij de glampingaccommodatie? Dan is een ouderwets spelletje spelen met het gezin natuurlijk ook hartstikke gezellig. Heb je wel een goede internetverbinding? Dan kijk jij misschien wel binnen de kortste keren naar jouw favoriete programma! Wel is het daarnaast belangrijk om een goede downloadsnelheid te hebben zodat je geen haperend scherm krijgt. Tip! Is de algemene wifi niet heel sterk op de camping? Vraag dan eens of het een mogelijkheid is om betere wifi te krijgen door ervoor te betalen. Bovendien kun je natuurlijk ook via de hotspot van je telefoon verbinden om een goede verbinding te maken. Kijk wel even of je onbeperkte data hebt, anders wordt het een duur grapje!

Foto van Markus Spiske via Unsplash

Apparaat

Een ander ding is natuurlijk dat je een apparaat nodig hebt om op te kijken. Niet geheel onbelangrijk! In de gemiddelde glampingtent vind je alleen geen gigantische flatscreen televisie. Heb je wel een tv in de accommodatie? Hierop sluit je gemakkelijk een Google Chromecast aan zodat je jouw favoriete films en series kunt streamen. Heb je geen tv in je accommodatie? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een tablet, laptop of gewoon je smartphone om samen films op te kijken.

Foto van Li Yang via Unsplash

Online TV

Het volgende puntje is ook zeker geen onbelangrijke. Heb je thuis een televisieabonnement? Dan is de kans groot dat je gebruik kunt maken van de app van jouw provider. Hoe doe je dat? Easy! Download en open de app en log in met jouw persoonlijke account. In de app heb je een overzicht waar je kunt zien welke zenders je kunt streamen. Kruip dus samen op de loungeset en geniet van een gezellige film met het gehele gezin.

Foto van Lucija Ros via Unsplash

VPN

Zo, je hebt alles klaargezet voor een fijne filmavond op vakantie. Is het nu zo dat je nog steeds geen toegang hebt tot alle zenders? Sommige zenders worden in het buitenland geblokkeerd. Wil je toch jouw favoriete zender kijken? Dan kun je dit via een omweg toch doen! Dit doe je gemakkelijk met een zogenaamde VPN-dienst. Hiermee creëer je een weggetje dat ervoor zorgt dat jouw internetverbinding denkt dat je je in Nederland bevindt, ook als dit niet het geval is. Ideaal! Dit is vaak wel een betaalde dienst dus zoek dit van tevoren even goed uit, want dit kan niet altijd een groot succes blijkt te zijn.

Wil jij graag televisiekijken tijdens jouw vakantie?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Seefeld Park Sarnen

Familie Zuidersma-Spoelstra, 1 februari 2016

Voor de 4e keer

Vriendelijke mensen, mooie plek, erg netjes en schoon op de camping, mooi zwembad en Sarnen ligt centraal in Zwitserland. Wij zijn dit jaar voor de 4e keer op Camping Seefeldpark geweest en wie weet komt er een volgende keer.

Bezocht Seefeld Park Sarnen in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl