Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in Ommen op camping De Koeksebelt

Het Vechtdal in Overijssel is een prachtige vakantiebestemming voor liefhebbers van wandelen, fietsen, paardrijden, vissen en kanovaren. Er zijn kilometers lange routes, het landschap is hier nog zuiver en ongerept en het de rivier de Vecht is één van de schoonste rivieren van Nederland. De parel van het Vechtdal is Ommen, gelegen aan de uitlopers van de Sallandse Heuvelrug. Ommen staat bekend om de leuke winkels, en terrassen in het historische centrum. Camping De Koeksebelt ligt op steenworp afstand van het centrum van deze bruisende stad. In de zomermaanden zijn er veel leuke activiteiten en op woensdag wordt het centrum omgetoverd tot een openluchttheater.

Glamperen op hoog niveau

De Koeksebelt is één van de drie River Flight campings. Bij dit concept kun je campinghoppen in Overijssel en op deze manier de mooiste plekjes van de provincie ontdekken! Op deze gezellige camping glampeer je in één van de luxe verhuuraccommodaties zoals een trekkershut of River Lodge. Echte blikvangers zijn de Boomhutten en Ooievaarsnesten. De tweede is helemaal nieuw en dit jaar dus voor het eerste te boeken. Een bijzondere beleving op hoog niveau! Beide accommodaties bieden genoeg ruimte voor vijf personen en zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een badkamer met douche en toilet, een knusse veranda en een hangmat beneden de accommodatie. Koken doe je in de ingerichte keuken die voorzien is van koelkast met vriezer, kookplaat en magnetron.

de koeksebelt in ommen

Gezinscamping De Koeksebelt

Camping De Koeksebelt is een heerlijke plek voor jong en oud en dankzij de faciliteiten de ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Zo heeft de camping een openluchtzwembad die verwarmd wordt op een duurzame manier: door een houtkachel waarin houtchips worden verbrand. Zo kun je altijd in zwemwater van 26 graden zwemmen! Zes dagen per week is er een professioneel animatieteam aanwezig die de leukste activiteiten organiseert. Van broodjes bakken tot knutselen en van vlotten bouwen tot sporttoernooien! Daarnaast is er in de natuurlijke omgeving van de camping is volop ruimte om te ravotten, te zwemmen of hutten te bouwen.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

De Koeksebelt

Vechtdal, Overijssel, Nederland

  • Aan een rivier
  • Zwembad met glijbaan
  • Slaap in een Ooiervaarsnest!

Op camping de Koeksebelt staat luxe en comfort hoog in het vaandel. Verblijf in een van de schattige huisjes of kies voor een spannende boomhut!

Glamping.nl