Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Over ons

Bij ons vind je het grootste aanbod van glampingaccommodaties en daar zijn we best trots op!

Over ons

Bij ons vind je het grootste aanbod van glampingaccommodaties en daar zijn we best trots op!

We bouwen elke dag aan de grootste collectie van glampingaccommodaties met een vijf sterren beleving. Ons aanbod herbergt unieke bestemmingen in onder andere Nederland, Frankrijk, Italië en soms ver daarbuiten. Glamping.nl is dé Nederlandstalige website met de best geselecteerde luxe accommodaties, die al bestaat sinds glamping nog in de kinderschoenen stond.

De term glamping (een samenvoeging van ‘glamorous’ en ‘camping’) is van trend uitgegroeid tot een verzamelnaam voor een specifieke soort vakantie waarbij de voordelen van luxe en natuur hand in hand gaan. Wat dacht je van slapen onder de sterrenhemel in een Airlodge in Toscane? Of verblijf je liever in een boomhut in Frankrijk? Zoek het dichter bij huis met een unieke Safaritent op de Veluwe of ga ver weg en slaap in een Skylodge in Peru!

De accommodatie is de bestemming

We zijn geen normaal reisbedrijf. Als mensen bij ons uitkomen om hun reis te plannen, is de accommodatie de bestemming. Bij ons vind je het grootste aanbod van glampingbestemmingen en daar zijn we best trots op. We hopen dat ons aanbod je inspireert om op een unieke manier en in een unieke accommodatie je volgende vakantie te vieren!

Glamping.nl is opgericht door Richard Otten, eigenaar van Travelmark. Samen met een enthousiast team van contentmarketeers, glampingtesters, programmeurs en bloggers onderhouden we iedere dag deze site. “Glamping blijft groeien en is inmiddels zo groot geworden dat het een eigen categorie van vakantie vieren is geworden. Wij houden van glamping en we weten zeker dat deze trend niet meer weg gaat.”

Blog over Glamping

Heb je een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected]

We staan open voor diverse aanbieders van glamping accommodaties om zichzelf te promoten op de website. Vind je dat jouw glamping (accommodatie) op onze site moet staan? Meld je hier aan.

Daarnaast zijn we ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Pagina delen

Even voorstellen

xportlet01

Richard is eigenaar van Glamping.nl.

Hij werkt al jaren in het toerisme en blogt onder andere op Travelnext.nl Ook is hij eigenaar van Kids-Campings.com, een blog over kindvriendelijk kamperen.

Je kunt Richard benaderen via Linkedin, Instagram of Twitter.

Categorieën

Onze aanbieders

Aanbieders

Glamping.nl