Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Hieronder lees je vijf veelgestelde vragen aan ons van onze bezoekers. Heb jij ook een vraag aan ons en staat deze hier niet tussen? Neem dan vooral contact op, we beantwoorden graag alle vragen die je hebt.

Wat is Glamping?

Glamping staat voor luxe kamperen. In de vrijheid van de natuur, maar wel met het comfort van thuis. Tijdens je glamping vakantie verblijf je in een compleet ingerichte luxe tent of een bijzondere accommodatie. Daarbij slaap je in een comfortabel bed, is er vaak een ingericht keukenblok in de accommodatie en in de meeste gevallen ook sanitair. Alles over Glamping kun je hier lezen.

Ik heb een camping met glamping accommodaties, kan ik deze aanmelden?

Dat kan zeker! Op de pagina glamping aanmelden kun je hier meer informatie over vinden. Je kunt daar lezen wat de mogelijkheden zijn en het formulier voor het aanmelden van je glamping invullen. We proberen zo snel mogelijk een reactie te geven per e-mail.

Waar kan ik de beschikbaarheid van een vakantiebestemming vinden?

Als je een vakantiebestemming hebt gevonden die je wel ziet zitten, kun je via de knop ‘Details en boeken’ doorklikken naar de website van de aanbieder. Via deze pagina kun je zien of de accommodatie nog beschikbaar is in de door jou gewenste periode.

Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

Over het algemeen wel, maar er zijn natuurlijk ook glampings die hier wat flexibeler in zijn. De meeste bestemmingen houden de zaterdag aan als aankomst- en vertrekdag. Ook dit kun je terug vinden op de website van de aanbieder.

Mag mijn hond mee op glamping vakantie?

In het zoekfilter op de pagina alle bestemmingen kun je zoeken op campings waarbij huisdieren zijn toegestaan. Check voor de zekerheid altijd nog even of je trouwe viervoeter ook welkom is in de accommodatie die jij wilt boeken en vergeet niet om je bij boeking aan te geven dat je je hond mee neemt!

Pagina delen

De Wrange

Gelderland, Nederland

  • Afwisselende animatie
  • In de Achterhoek
  • De leukste uitjes

Een echte familie bestemming vind je bij Recreatiepark de Wrange. Hier kunnen de kids ongestoord spelen terwijl jij geniet van de mooiste fietsroutes.

Glamping.nl