Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij een bos

Luxe kamperen bij een bos voor een rustgevende vakantie!

Geritsel van de blaadjes, fluitende vogels om je heen en zo nu en dan een konijn of eekhoorn die weg hupst in de verte… Of je nu op zoek bent naar rust en ruimte, graag je wandelschoenen aantrekt om er op uit te gaan of je trouwe viervoeter meeneemt op een glamping vakantie: glamping bij een bos is ideaal! Heerlijk kamperen in luxe, terwijl je toch midden in de natuur bent en dus kunt genieten van het buitenleven en van de rust dat het bos met zich meebrengt.

Luxe kamperen bij een bos

Bij glamping in een bos denk je waarschijnlijk al snel aan een stoere Safaritent of Lodgetent. Maar vergis je niet, er zijn ook diverse Air accommodaties of Cottages te huur op een bij een bos. Voor jouw vakantie midden in de natuur is er dus een ruime keuze aan accommodaties. Vanaf het ruime terras van je glamping accommodatie geniet je optimaal van de natuur om je heen. Zo kom je heerlijk tot rust.

Waarom glamping bij een bos nog meer zo fijn is? De bomen zorgen voor schaduw en dat maakt een vakantie in een warm land een stuk aangenamer. Daarnaast is het fantastisch voor kinderen: heerlijk op onderzoek uit gaan en spelen in de vrije natuur. Dat ze dan een beetje vies terugkomen is geen probleem. Ze kunnen namelijk in de glamping accommodatie zó onder de warme douche springen. Mocht je je hond mee willen nemen op vakantie? Dan is het natuurlijk ideaal dat de wandelpaden richting het bos, al bijna vanaf je luxe accommodatie beginnen.

Ben jij ook gek op groen, de rust van het bos en de ruimte om je heen? Glamping bij een bos kan bijvoorbeeld op de Veluwe in Nunspeet, waarbij je zó het Zandenbos in wandelt, of camping Sonnenberg in Duitsland, waar je in alle rust geniet van de bosrijke omgeving.

Bekijk hier ons aanbod in alle luxe accommodaties voor je volgende vakantie!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl